מעל 4,000 בני נוער לקחו חלק בפעילויות הקיץ

מעל 4,000 בני נוער לקחו חלק בפעילויות הקיץ

בין הפעילויות מתחם "הדק" לתלמידי התיכון, מתחם "הבועה" לתלמידי חטיבות הביניים ומגוון אטרקציות מחוץ לעיר.
17/08/2015
מעל 4,000 בני נוער לקחו חלק בפעילויות הקיץ (הגדל תמונה)

בחודש האחרון מעל 4,000 בני נוער לקחו חלק במגוון פעילויות ואירועים של עיריית כפר סבא שהוכנו במיוחד עבורם. את האירועים הובילה המחלקה לנוער, צעירים וקהילה בעירייה בשיתוף מועצת הנוער העירונית. בעיר הופעלו 2 מתחמים מרכזיים עבור בני הנוער: מתחם הדק ומתחם הבועה. מתחם הדק לתלמידי התיכונים פעל באזור התעשייה בימים א'- ד' בין השעות 22:00-2:00 במשך 4 שבועות. במקום התקיימו ערבי סטנד אפ וקריוקי, הופעות ומסיבות עם מיטב הדי ג'אים ובעיקר אפשרות לבלות עם החברים במקום נעים ומוגן. בני הנוער הצביעו ברגליים ומידי ערב פקדו את המקום מאות ילדים, ולאירועים הגדולים- מסיבת קצף, הופעה של "קפה שחור חזק" ומסיבת צבע עם עידו בי וצוקי הגיעו אלפי בני נוער. את המתחם הפעילו צוות עובדים מיומן ומסור של המחלקה בניהולם של שגיא חיון, מנהל מרכז הנוער והקהילה "עציון" ושירה חכמון, מנהלת היחידה לקידום נוער.

מתחם הבועה לתלמידי חטיבות הביניים פעל 3 פעמים בשבוע בגלריה 29, בין השעות 21:00-1:00 ונתן אף הוא מענה למאות בני נוער במהלך כל חודש יולי. במקום התקיימו ערבי סטנד אפ, הופעות, מתחם זולה ומגרשים מוארים לפעילות ספורטיבית. את המתחם ניהלו חוה הייטי, מנהלת מרכז הנוער העירוני ובן צוק, מנהל הגלריה 29 והפעילו צוות עובדי המחלקה לנוער.

בנוסף בכל שבוע יצאו בני נוער מהעיר לאטרקציות שונות שרעננו להם את הקיץ בינהן: מימדיון, לונה פארק, ימית 2000 סקי בגלבוע ועוד. לעשייה המבורכת בשני המתחמים היו שותפים- עמותת אוורסט, הרשות למלחמה בסמים ואלכוהול, עיר ללא אלימות, הרשות העירונית לבטיחות בדרכים, רשות הספורט העירונית.

בחודש אוגוסט ימשיכו לפעול מרכזי הנוער, צוות נירים בשכונות, ניידת עלם, קפה הפוך על הפוך וצוות היחידה לקידום נוער ובתאריך 10.8 יתקיים ערב סטנד אפ עם ברלד ודודו ארז באמפי בפנימיית שטיינברג. בני הנוער בכל הגילאים מוזמנים להגיע!

ראש העיר יהודה בן חמו, "אני שמח כי בני נוער רבים לקחו חלק בשלל הפעילויות והאירועים המגוונים והאיכותיים שהוכנו במיוחד בשבילם במטרה ליצור קיץ בטוח ומעניין. ברצוני להודות לגורמי המקצוע של המחלקה לנוער, צעירים וקהילה בעיריית כפר סבא אשר עמלו במשך תקופה ארוכה בשיתוף עם גורמי החינוך הבלתי פורמאלי ומועצת הנוער העירונית על יצירת תכנית קיץ מקיפה לבני הנוער. אני מאחל לכל התלמידים וההורים המשך חופשה נעימה ובטוחה".

שירה כץ, מנהלת מחלקת נוער, צעירים וקהילה בעיריית כפר סבא: "אני מזמינה את כלל בני הנוער להמשיך לקחת חלק בשאר הפעילויות שהכנו עבורם להמשך הקיץ. האירועים מתקיימים ברחבי העיר ובני הנוער מוזמנים לעקוב אחר האירועים ועדכונים באתר ובאפליקציה".