לקראת חגי תשרי תחלק עיריית כפר סבא 14,000 כפות תמרים לתושבים

לקראת חגי תשרי תחלק עיריית כפר סבא 14,000 כפות תמרים לתושבים

10/09/2015
לקראת חגי תשרי תחלק עיריית כפר סבא  14,000 כפות תמרים לתושבים (הגדל תמונה)

בחג הסוכות, מצווה עלינו לשבת בסוכה כשרה תחת כיפת השמיים.
המחלקה לגנים ונוף באגף לאיכות הסביבה בעיריית כפר-סבא תחלק לתושבי העיר כמיטב המסורת סכך לסוכה על מנת שניתן יהיה לקיים את מצוות החג כהלכתה.
השנה יחולקו כ- 14,000 כפות תמרים לרווחת התושבים. כפות תמרים יחולקו ברחבי העיר במספר מוקדים על מנת להקל על התושבים.
מחלקת גנים והנוף  בעירייה פונה לתושבים ומבקשת שיסייעו  ויימנעו מגיזום בלתי מבוקר של סכך.
נקודות חלוקת הסכך:

• חניית בי"ס הרצוג (רח' אז"ר ליד מגדל המים) יום חמישי, 24/9/15 בשעה 10:00.
  • חניית הפארק העירוני - רח'  ויצמן , יום חמישי,  24/9/15 בשעה 10:45
  • חניית בי"ס ירוק שכונה ירוקה (60) יום חמישי,  24/9/15, בשעה 11:30
  • שכונת קפלן - ליד מגרש בית"ר, יום חמישי,  24/9/15 בשעה12:15
  • לוי אשכול  - חניית קולנוע חן,  יום חמישי , 24/9/15, בשעה 13:00
  • שכונת עליה - בחנייה מאחורי סבינו , יום חמישי 24/9/15, בשעה 13:45
  • חניית ביה"ס תורה ומדע (השרון לשעבר) תל חי פינת יבנה, יום חמישי, 24/9/15 בשעה 18:30.

יהודה בן חמו ראש העיר, "העיר כפר סבא המתהדרת כקהילה ירוקה ממשיכה במגוון המסורות העירוניות לרגל חגי תשרי. כמידי שנה יוזמת העירייה חלוקת כפות תמרים מרוכזת על מנת שציבור התושבים יוכל לקיים את מצוות הישיבה בסוכה. מחלקת הגנים ונוף תעמיד לרשות התושבים סכך ללא עלות. אני מזמין את התושבים להיעזר בשירות החשוב הזה ובהזדמנות זו מאחל לכולם חג שמח ושנה טובה".
אורן וולשטיין, מנהל מח' גנים ונוף: "הציבור מוזמן להגיע לנקודות החלוקה ולקבל סכך. גיזום כפות  התמרים צריכה להיות מבוקרת ואחראית ועל מנת שלא תהיה פגיעה מיותרת בעצים, הציבור מתבקש להגיע לתחנות החלוקה במועדים שפורסמו ,להימנע מגיזום עצמאי, וליהנות מהסכך שהעירייה מחלקת .הכמות שמסופקת מידי שנה היא נאה ונותנת מענה מכובד לתושבים , חג שמח כפר סבא".