החלו עבודות שדרוג השטחים הציבוריים בשכונת הפארק

החלו עבודות שדרוג השטחים הציבוריים בשכונת הפארק

10/09/2015

עיריית כפר סבא תשלים בימים אלה את שדרוג השטחים הציבוריים המחברים בין הרחובות הר כנען והר תבור בשכונת הפארק בעיר.
במסגרת תכנית העבודה השנתית של שיפוץ והנגשת המקום לתושבי שכונת הפארק, ישודרג שביל ציבורי למעבר הולכי הרגל בין הרחובות הר תבור 43 לבין הר כנען מספר 2. הפרויקט בפיקוח אגף ההנדסה בעיריית כפר סבא ושהושקעו בו משאבים רבים בעלות כוללת של כ 250 אלף ₪.
במדגרת העבודות ושדרוג הרחובות, תישתל צמחייה עונתית מגוונת המותאמת לאווירת השכונה המתחדשת, פרחי נוי, תאורה בטכנולוגיה חסכונית לשמירת האנרגיה ואיכות הסביבה, ספסלים דקורטיביים לישיבה נוחה. כמו כן, סלילת שביל הולכי הרגל ירוצף באבן דקורטיבית משתלבת המתכתבת עם הבנייה החדשה בפארק.
העיר כפר סבא מדורגת כעיר הירוקה בארץ וממשיכה להוביל בכל הקשור לבנייה ירוקה ומודעות לריאות ירוקות תוך שיתוף  פעולה עם תושבי העיר. גם בפרויקט זה ייושמו דגשים על חשיבה ירוקה, קיימות ואיכות סביבה וזאת במטרה להעמיק את האחיזה של העיר בכל הקשור לקיימות איכות סביבה וחיסכון באנרגיה.
שדרוג זה הולך יד ביד עם האכלוס המאסיבי והבנייה ההולכת ומתמשכת בשכונת הפארק. בעקבות כך הוחלט על פיתוח ושדרוג השטחים הציבוריים ברחובות הר כנען והר תבור שיפוץ שהחל כבר בשנה שעברה ברחוב הר כנען. השדרוג נועד לאפשר את הכניסה לבתים ומעבר נגיש לחיבור בין הרחובות.

יהודה בן חמו ראש העיר: "תנופת הבנייה והאכלוס בפארק מצריכה אותנו להיערך בהתאם לנוחיותם של התושבים העומדת לנגד עניינו. אני שמח מאוד על שדרוג הנגשת הרחובות לכלל תשובי השכונה" .

איציק מלכא סגן מהנדס ראש העיר: "המיזם מקדם את משימתנו והוא הנגשת וחידוש הרחובות כעוד צעד שיוביל אותנו לחידוש וקידום השכונה שנמצאת בתנופה אדירה".