עיריית כפר סבא שיפצה את אצטדיון הכדורגל העירוני

עיריית כפר סבא שיפצה את אצטדיון הכדורגל העירוני

10/09/2015
עיריית כפר סבא שיפצה את אצטדיון הכדורגל העירוני (הגדל תמונה)

עיריית כפר סבא השלימה בימים אלה את שיפוצו ושדרוגו של אצטדיון הכדורגל העירוני. העלות הכוללת של הפרויקט הינה 2.8 מיליון ₪ ואת השיפוץ ביצעו גורמי המקצוע של אגף הנדסה בעיריית כפר סבא.
מטרת השיפוץ הינה לאפשר לקבוצת הכדורגל הפועל כפר סבא לארח במגרש הביתי בכפר סבא משחקים של ליגת העל .
עיריית כפר סבא החלה בתכנון ובביצוע מהירים ביותר של הפרויקט כבר בסוף חודש יוני לאחר שהתאחדות הכדורגל הוציאה דוח לגבי פרמטרים מסוימים שרק בא יתקיימו ניתן יהיה לקיים במקום משחקים של ליגת העל.
בהתאם לכך החלו במגרש עבודות קדחתניות במטרה להשלים את כל הטעון טיפול בזמן לפני תחילת עונת המשחקים. במסגרת השיפוצים נבנה מבנה בגודל 200 מ"ר שכולל  חדר הלבשה, חדר טיפולים, מלתחות לקבוצה אורחת,  שירותים חדר שופטים, חדר רופא וחדר בדיקת סמים. בנוסף, הוכשרו שתי עמדות תקשורת לראיונות על פי דרישות מנהלת הליגה והתאחדות לכדורגל.
כמו כן, הוחלפו המושבים של השחקנים בעמדות השחקנים, בוצע פיתוח של שביל עם אבן משתלבת בחזית מגרש הכדורגל מול היציעים, הותקנו אביזרי בטיחות שונים כגון- שערי חירום, מעקות , מאחזי יד ועוד בהתאם לנהלי הבטיחות של התאחדות הכדורגל והותקנו שלטי הכוונה בכל האצטדיון.

ראש העיר יהודה בן חמו, "אני שמח וגאה על כך שקבוצת הכדורגל הפועל כפר סבא יכולה לפתוח את עונת המשחקים במגרש הביתי המשופר והמשודרג שלה. אגף הנדסה נרתם לביצוע המשימה בצורה מעוררת הערצה והשלים את התכנון והביצוע במהירות שיא ועל כך ברצוני להודות להם. בהזדמנות זו ברצוני להודות גם לסגני ומ"מ צביקה צרפתי מחזיק תיק הספורט על עשייה מרובה בתחום וגם לבעלים של הקבוצה סתיו שחם על עשייה מרובה בכ הקשור לקידום הכדורגל בעיר. אני מקווה שהמגרש החדש יביא למוטיבציה ונצחונות".