מפתחים את רחוב עתיר ידע באזור התעשייה בעיר

מפתחים את רחוב עתיר ידע באזור התעשייה בעיר

21/09/2015
  • ברחוב צפוי לעבור מתיחת פנים מאסיבית לרווחת בעלי העסקים ובאי המקום.
  • במסגרת שדרוג הרחוב ייסלל שביל אופניים שהינו חלק מתוכנית האב העירונית לרישות העיר בשבילי אופניים.

עיריית כפר סבא עתידה לקדם עבודות פיתוח מקיפות ברחוב עתיר ידע מכביש 40 לאזור התעשייה ועד תחנת דלק 10, במסגרתן יעבור הרחוב מתיחת פנים מאסיבית לרווחת בעלי העסקים ובאי המקום. הפרויקט הינו חלק מתוכנית מקיפה לשדרוג התשתיות עירוניות באזור התעשייה המבוצע במספר שלבים. העבודות שיחלו במהלך השבועות הקרובים יבוצעו ע"י אגף הנדסה בעירייה.  תקציב הפרויקט כולו מוערך בכ-3.5 מיליון ₪ ובמסגרתו  יבוצעו עבודות להסדרת התשתיות ברחוב באורך של כ - 300 מטר, שדרוג מדרכות ישנות, התקנת מערכת התאורה והצבת עמודי תאורה דקורטיביים, קרצוף וריבוד הכביש ועוד. בנוסף, במסגרת שדרוג הרחוב ייסלל שביל אופניים שהינו חלק מתוכנית האב העירונית  לרישות העיר בשבילי אופניים.
לאחר סיום ביצוע כל עבודות התשתית ברחוב הוא ייסלל מחדש ויבוצעו בו עבודות גינון לשיפור מראה הרחוב. במהלך העבודות יתכנו שינויים זמניים בהסדרי התנועה באזור. צפי סיום העבודות בסביבות מרץ 2016.
ראש העיר יהודה בן חמו, "רחוב רחוב עתיר ידע  הינו רחוב ותיק באזור התעשייה שעתיד לעבור שדרוג מקיף לרווחת בעלי העסקים ותושבים. עם סיום עבודות הפיתוח יוכלו כולם ליהנות מרחוב משדורג ומטופח. אני מצר על אי הנוחות הזמנית ומשוכנע כי התוצאות בסיומו של תהליך ידברו בעד עצמן".
אריק מלכא סגן מהנדס העיר, "רחוב עתיר ידע צפוי לעבור מתיחת פנים חדשה ומרעננת, שתהפוך אותו לרחוב מטופח ומשודרג. אנו נעשה את המיטב להשלים את הפרויקט בזמן קצר ככל האפשר ובשמירה על איכות ביצוע גבוהה".