בית הספר "בר אילן" עובר בימים אלה שיפוץ כללי בעלות של מיליון ש"ח

בית הספר "בר אילן" עובר בימים אלה שיפוץ כללי בעלות של מיליון ש"ח

השנה השקיעה עיריית כפר סבא כ- 10,500,000 ₪ בשיפוץ, שדרוג ופיתוח מוסדות חינוך במהלך הקיץ.
21/09/2015
בית הספר "בר אילן" עובר בימים אלה שיפוץ כללי בעלות של מיליון ש"ח (הגדל תמונה)

בית הספר הממ"ד  "בר אילן" עובר בימים אלה שיפוץ כללי במסגרת תכנית שיפוצי קיץ במוסדות החינוך ברחבי העיר ע"י גורמי המקצוע של מחלקת תחזוקה ופיתוח מוסדות של אגף ההנדסה.  במסגרת העבודות ובהתאם למדיניות העירייה מבוצע בבית הספר שיפוץ בהיקף של כ- 1,000,000  מיליון ₪ . במסגרת העבודות יבוצעו עבודות ריצוף, חיפוי קירות בקרמיקה, התקנת תקרות אקוסטיות ותאורה חדשה, שיפוץ שירותים ועוד. בנוסף, הבוצע בבית הספר פער מעלית חדש בעלות נוספת של 200 אלף ₪. על פי הצפי יסתיימו העבודות עד פתיחת שנת הלימודים. השנה משקיעה עיריית כפר סבא כ- 10,500,000 ₪ בשיפוץ, שדרוג ופיתוח מוסדות חינוך במהלך הקיץ ואת על פי תכנית עבודה שנתית מסודרת.
בשאר מוסדות החינוך בעיר מבוצעות בין השאר עבודות הכוללות- צביעת כיתות בכל בתי הספר, פרויקט "עוז לתמורה", רכישת מתקני משחקים, הקמת סככות הצללה, סילוק מפגעי בטיחות, החלפה ותיקון מזגנים, התקנת מנורות חוסכות חשמל, טיפול בתשתיות מים וביוב, החלפת תקרות אקוסטיות, החלפת ריצוף, גינון וטיפוח סביבתי ונופי, מקלוט, ריצוף כיתות ותאי שירותים.

ראש העיר יהודה בן חמו, "תקופת הקיץ הינה תקופה נהדרת לביצוע שיפוצים במוסדות החינוך בעיר. מידי שנה בוחרת העירייה בית ספר אחד שיעבור הליך של שיפוץ ושדרוג מקיף על פי הצרכים בשטח. השנה עבר בית הספר בר אילן שיפוץ רוחבי ואני מקווה כי התלמידים והצוות החינוכי שיגיעו לבית הספר בתחילת שהנה יזכו לקבל בית ספר נקי, מטופח ומשודרג. אני מאמין כי ילדינו ראויים ללמוד בסביבה לימודית מטופחת ומסודרת על מנת שיוכלו להגיע להישגים ראויים".