עיריית כפר סבא תחלק סלי מזון לנזקקים לרגל חגי תשרי

עיריית כפר סבא תחלק סלי מזון לנזקקים לרגל חגי תשרי

אגף הרווחה בעיר בשיתוף העמותות "הזן את הכל", "מלוא הטנא" ו"אשל בכפר" ומתנדבים מהעיר יחלקו סלי מזון למשפחות נזקקות לכבוד ראש השנה וחגי תשרי.
21/09/2015
עיריית כפר סבא תחלק סלי מזון לנזקקים לרגל חגי תשרי (הגדל תמונה)

במסגרת מסורת ראש השנה וחגי תשרי הבאים עלינו לטובה, אגף הרווחה בעיריית כפר סבא בשיתוף העמותות "הזן את הכל", "מלוא הטנא" ו"אשל בכפר" יחלקו סלי מזון גדושי כל טוב למשפחות נזקקות בעיר.
הסלים יחולקו על ידי מתנדבים רבים מהעיר ביניהם בני נוער ותושבים המבקשים לקחת חלק בפעילות זו כביטוי של שותפות והעצמה. הסלים שיחולקו על-ידי המתנדבים למשפחות הנזקקות כוללים ,מוצרי ייסוד, דברי מתיקה, פירות ירקות וכל שנדרש כדי שהמשפחות תוכלנה לקיים את מצוות החג במלואה. כפר סבא מדורגת במקום השני ברשימת הערים החזקות והיציבות פיננסית בישראל והדירוג הסוציואקונומי של תושביה נחשב גבוה ויציב. בהתאם לכך, סה"כ משפחות המקבלות סלי מזון לראש השנה עומד על כ- 1350 משפחות.
ברחבי העיר פועלות 4 עמותות מזון המסייעות לנזקקים לאורך השנה ובחגים באמצעות אלפי מתנדבים פעילים המסייעים בנושאים שונים. המתנדבים מנותבים לעמותות ע"י עובדי המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות.
כמו כן יש לציין כי בשנים האחרונות חל גידול בתרומות ממשפחות אנונימיות המתגוררות בעיר, המעדיפות שלא להיחשף
המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות בעיר כפר סבא אחראית על תחום גיוס משאבים ומתנדבים המפעילה פרויקטים רבים למען הקהילה בעיר. המחלקה עובדת בשיתוף פעולה מלא עם למעלה מ-80 ארגוני מתנדבים ואחראית בין היתר על פרויקטים שונים בעיר למען השכבות החלשות.

יהודה בן חמו ראש העיר: "ערבות הדדית תמיד הייתה תכונה יהודית מופלאה ואני שמח כי בעירנו כפר סבא היא באה לידי ביטוי במלוא תפארתה. אני נרגש לראות את כמות המתנדבים בעיר שהם בגדר שותפים אמתיים ברשת של ערבות הדדית וסיוע לזולת. אני מודה לאגף הרווחה, לעמותות הסיוע וכל המתנדבים ומאחל לכל תושבי העיר חג שמח ומאושר".