שיפוץ ופיתוח חצרות ביה"ס 'יצחק שדה' בעיר

שיפוץ ופיתוח חצרות ביה"ס 'יצחק שדה' בעיר

7/10/2015
שיפוץ ופיתוח חצרות ביה"ס 'יצחק שדה' בעיר (הגדל תמונה)

השנה השקיעה עיריית כפר סבא כ- 10,500,000 ₪ בשיפוץ, שדרוג ופיתוח מוסדות חינוך במהלך הקיץ.

בית הספר "יצחק שדה" עבר במהלך הקיץ האחרון שיפוץ כללי במסגרת תכנית שיפוצי קיץ במוסדות החינוך ברחבי העיר. השיפוץ התבצע ע"י גורמי המקצוע של מחלקת תחזוקה ופיתוח מוסדות של אגף ההנדסה בעיר. במסגרת העבודות ובהתאם למדיניות העירייה, בוצע בבית הספר שיפוץ בהיקף של כ- 700,000 ₪ .

במסגרת העבודות חצר בית הספר עברה מתיחת פנים מהפכנית במסגרתה, בוצעו עבודות ריצוף, שינוי מפלסי החצרות, עבודות הנגשה לבעלי מוגבלויות, משטחי דשא חדשים, תאורה חדשה, רפות  מדרגות, יציקות בטון, מעקות בטיחות, חול חדש במבנה משחקים,  ועוד.

השנה משקיעה עיריית כפר סבא כ-10,500,000 ₪ בשיפוץ, שדרוג ופיתוח מוסדות חינוך במהלך הקיץ ואת על פי תכנית עבודה שנתית מסודרת. בשאר מוסדות החינוך בעיר מבוצעות בין השאר עבודות הכוללות- צביעת כיתות בכל בתי הספר, רכישת מתקני משחקים, הקמת סככות הצללה, סילוק מפגעי בטיחות, החלפה ותיקון מזגנים, התקנת מנורות חוסכות חשמל, טיפול בתשתיות מים וביוב, החלפת תקרות אקוסטיות, החלפת ריצוף, גינון וטיפוח סביבתי ונופי, מקלוט, ריצוף כיתות ותאי שירותים.

ראש העיר יהודה בן חמו, "מידי שנה בוחרת העירייה בית ספר אחד שיעבור הליך של שיפוץ ושדרוג מקיף על פי הצרכים בשטח. השנה עובר בית הספר יצחק שדה" שיפוץ רוחבי לרווחת התלמידים והצוות החינוכי. אנו מעמידים את חינוך ילדינו בראש סולם העדיפויות וחושבים כי מגיע להם ללמוד בבתי ספר שנעים להגיע אליהם ומאתגר ללמוד בהם, דבר שישפיע בלי שום ספק על ההישגים העתידיים שלהם".