חדש! עיריית כפר סבא פתחה קו עדכונים בוואצ אפ לזמן חירום

חדש! עיריית כפר סבא פתחה קו עדכונים בוואצ אפ לזמן חירום

22/12/2015

במסגרת הערכות עיריית כפר סבא בשעת חירום ולאור הסערה האחרונה אשר לוותה בהפסקות חשמל והפיגוע האחרון אשר אירע ברעננה, החליטה עיריית כפר סבא לצאת ביוזמה חדשה לתושבים ופתחה ערוץ חירום בלבד באמצעות הווטסאפ.
התושבים יוסיפו את המספר הייעודי לקבוצה שלהם ויוכלו להיות מנויים לעדכוני חירום בלבד.

כחלק ממערך השירות לתושב אשר מיועד להבטיח אורח חיים סביר ומענה לתרחישי החירום השונים, תעניק העירייה שירות ווטסאפ להודעות חירום בלבד אשר מטרתו לעדכן את התושבים ולהדריכם כיצד לפעול בעתות חירום. מדובר בקו ייעודי בעל מספר קליט אשר ישמש לצורך עדכונים בלבד והודעות יזומות של עירית כפר סבא, בכדי לספק מידע במקרים של מפגעים בעלי רקע בטחוני בלבד.

כמו כן, בזמן חירום תמשיך העירייה לתפקד כסדרה, תפעיל את מוקד השירות 106, אתרי החירום השונים, ותפעיל מרכז הפעלה עירוני שיפעל בתיאום עם כל גורמי הביטחון, החירום וההצלה. לא מדובר בקו מגיב, אלא בקו המוציא הודעות יזומות עם כל הפרטים האפשריים וטלפון לבירורים. הודעת החירום מופצת לכל הקבוצות, על כן, תושבים מתבקשים להוסיף את מספר החירום לקבוצה שלהם ולשלוח הודעת וווטסאפ למספר בכדי להיות מנויים על שירותי ההודעות לשעת חירום.

עיריית כפר סבא מזמינה את כל התושבים לצרף את ווטסאפ העדכונים הרשמי של העירייה. קו העדכונים ישגר הודעות ווטסאפ רשמיות מטעם העירייה הנוגעות למצב הביטחוני, בדגש על היערכות העירייה, דיווחים שוטפים, ומידע נוסף ככל שיידרש.

יודגש שוב כי קו העדכונים לא יוכל להשיב לפניות בקבוצה ואו להשתתף בדיונים הנערכים בה. להתחברות לשירות יש להזין את המספר לקבוצה: 050-3166366.

ראש העיר יהודה בן חמו: "השירות החדש נועד לספק לתושב עדכונים שוטפים בזמן אמת ובעתות חירום. אנו חיים בעולם דינמי אשר מצריך אותנו להיות מוכנים לכל תרחיש ולעדכן באופן מידי את התושבים.  אני מאחל שהקו יהיה שקט ולימים טובים ורגועים לכל עם ישראל".