חברת סאנדיסק ישראל תרמה כ 100 אלף שקלים לבית הנוער ״קדימה״

חברת סאנדיסק ישראל תרמה כ 100 אלף שקלים לבית הנוער ״קדימה״

28/12/2015
עיריית כפר סבא, אגף חברה ונוער מוביל מזה עשור את בית הנוער  קדימה סאנדיסק. בית הנוער מהווה בית אלטרנטיבי חם לילדים תושבי האזור ומספק מענה לכ 60 תלמידים בכיתות א – ט בשכונת יוספטל בעיר. בבית הנוער מקבלים הילדים ארוחה חמה, סיוע בהכנת שיעורי בית, פעילויות ערכיות וחברתיות ועוד.
בית הנוער מורכב משיתוף פעולה בין 3 מגזרים, המגזר העסקי המגזר הציבורי והמגזר שלישי. עיריית כפר סבא, עמותת לשובע וחברת סאנדיסק אשר תרמה לאחרונה כ  100 אלף ₪ להקמתו של חדר מחשבים ולציון 10 שנות פעילות החברה  בבית. שיתוף הפעולה וההתנדבות של עובדי מרכז הפיתוח של סאנדיסק בכפר סבא בבית הנוער שבלב שכונת יוספטל בעיר, נמשך מזה עשור.
מדי שבוע מגיעים בני הנוער בהסעה מסודרת לבית סאנדיסק, שם כל ילד פוגש חונך אישי המבלה במפגש אחד על אחד, אם בשיחה, עזרה בשיעורים, או במשחק משותף.
האגף אחראי על גיוס וליווי הילדים לאורך השנה, על הקשר עם הורי הילדים, הקשר עם בתי הספר, ליווי מקצועי של מנהלת בית הנוער, שותף ויוזם אירועים לאורך השנה, לדוגמא, אירוע הדגל - בר/בת מצווה לילדים. יחד עם עמותת 'קדימה לשובע'.
יהודה בן חמו ראש העיר: "אני מאוד שמח וגאה בשיתוף הפעולה עם חברת סאנדיסק ומברך על עשר שנות פעילות מניבות בבית הנוער 'בית גיורא קדימה סאנדיסק'. המתנדבים מהווים דגם ודוגמא להתנדבות ולתרומה לקהילה ואני שמח על המשך פעילותם בעיר".
שחר בר אור, מנכ״ל סאנדיסק ישראל ״התנדבות ותרומה לקהילה הם חלק אינטגרלי מתוכנית העבודה השנתית של החברה״.
"סאנדיסק מעודדת את כל העובדים בעולם להתנדב לפחות פעם אחת במהלך השנה ואני שמח שבישראל אנו מובילים את המגמה הזו." לדברי רונית רונן קרפול, דירקטור משאבי האנוש של סאנדיסק ישראל ואירופה, 99% מעובדי ומנהלי סאנדיסק ישראל השתתפו בפעילות קהילתית לפחות פעם אחת במהלך השנה והשקיעו ביחד מעל 4,200 שעות התנדבות למען הקהילה. "אנו רואים בפעילות ההתנדבותית חלק בלתי נפרד מהשילוב בקהילה ועובדי החברה פעילים כיום במסגרות קהילתיות בכל האתרים בישראל. הפעילות בכל המקומות מתבצעת תוך שיתוף פעולה הדוק עם עמותות וגופי רווחה מקומיים למען מגוון צרכים בקהילה".