אופניים לכולם – מדוושים בפארק
דלג על מה חדש?

מה חדש?

אופניים לכולם – מדוושים בפארק

עיריית כפר סבא יחד עם חברת התרופות נובו-נורדיסק כ"ס המובילה מסוגה בעולם בתחום הסוכרת, שילבו יחד ידיים לפרויקט ייחודי בו ישולבו אנשים בעלי צרכים מיוחדים לרכיבת אופניים, בפארק העירוני.

הפרויקט הינו פרי יוזמה של המתנדב ששי אהרון, הרוח החיה, אשר סחף אחריו את סימה בן שמואל מעיריית כפר סבא ואת שחר תבל מחברת נובו נורדיסק יחד הבשילו את הרעיון לכדי עשייה.

פרוייקט "אופניים לכולם מדוושים בפארק" נועד כאמור לאנשים עם צרכים מיוחדים בגילאי 5 - 50 המבקשים לרכב על אופניים ברחבי הפארק העירוני, אליהם יתלוו רוכבים מתנדבים שילוו כל אחד ואחד מהם באופן אישי כל משך הפעילות. הפרויקט יצא לדרך כבר בימים אלו. בשלב ראשון יתקיים בימי ג' אחה"צ מתוך מגמה להרחיבו לימים נוספים בשבוע. המועדון יצטרף כמועדון מן המניין לפרויקט ארצי "אופניים לכולם" שאותו מנהל איגוד האופניים בישראל. החברים במועדון ייהנו מאירועים ופעילויות ארציות של הפרויקט, השתלמויות, ימי כיף ועוד.

ראש העיר, יהודה בן חמו, שיבח את היוזמה ההתנדבותית למען הקהילה וברך על שיתוף הפעולה החם בין הגורמים השונים ובמיוחד את האופן שבו הצליח סמנכ"ל העירייה לרתום את כל הגורמים השונים יחדיו.

לטובת הפרויקט התגייסו גופים כלכליים וארגונים קהילתיים.  הליונס, למשל, תרם שני זוגות אופניים, רשת הריבוע הכחול, תרמה זוג אופניים, חברת סאנדיסק, תרמה שני זוגות אופניים וכמובן חברת נובוריסק שמשרדיה שוכנים בכפר סבא שבזכות תרומתה הנדיבה יוצא הפרוייקט החשוב לדרך. למימוש המטרה סייעו גם אייל הרשטיק – מאופניים לכולם אשר שדך בין המנגנון העירוני לחברת נובו נורדיסק וגם משה גרומב- מיסד ויו"ר עמותת "זינוק לדרך חדשה" השותף להצלחת הפרויקט

בימים אלו יחל שלב גיוס המתנדבים לפרויקט

המעוניינים להירשם לפרויקט או להתנדב מוזמנים לפנות למחלקה למשאבי קהילה והתנדבות בטלפונים:  09-7641100/8/7/1.

חדש שירות 106 גם בדיגיטלי