פיתוח אישי וקריירה
דלג על מה חדש?

מה חדש?

פיתוח אישי וקריירה

זקוק לייעוץ ולהכוונה בהחלטות החשובות בחיים?
אצלנו תקבל הזדמנות למצוא את הכיוון ואת הדרך שהכי מתאימים לך, במגוון דרכים:

ייעוץ לפיתוח קריירה

אנו מלווים צעירים (18-40) בתהליך חיפוש ומציאת תשוקותיהם בעולם הקריירה (עבודה ו/או לימודים), מנסים לגלות מה החלום של הצעיר ולהביאו הכי קרוב שאפשר, תוך עבודה על גילוי החוזקות והעוצמות.

יעוץ זה הינו תהליך של קבלת החלטות, במטרה להביא את האדם למקום וודאי וברור וזאת אל מול הבלבול וחוסר הבהירות בו הוא היה שרוי בתחילת תהליך הייעוץ. בסוף התהליך, הדרך לבחירת קריירה הופכת לבהירה יותר וברת השגה.

תהליך הייעוץ התעסוקתי במרכז הצעירים מורכב משלוש פגישות. כאשר במהלכם הצעיר מבצע תהליכי חקירה ב-3 רמות: העצמי, הסביבה (לימודים, תעסוקה, והסביבה הקרובה) ומיומנויות. ובסופו הוא יוצא עם כלים בקבלת החלטות, ידע על העצמי והסביבה, וכן ממוקד יותר באפשרויות הבחירה. לעיתים מספיקות פגישה אחת או שתיים (כשהצורך הוא מאוד ממוקד- למשל שיפוץ קו"ח או הכנה למרכז הערכה קרב), ולעיתים יש צורך בשלוש פגישות ואף להאריך בפגישה נוספת (במצבים של בלבול וצורך במתן סיוע בבחירה מקצועית).

תכנית מתמחים

עיריית כפר סבא מזמינה אתכם לצבור ניסיון פרקטי במגזר הציבורי ולרכוש יתרון יחסי חשוב בעולם הקריירה!

בשוק התעסוקה התחרותי של היום זה כבר ידוע: השתלבות בעולם התעסוקה יכולה להיות עסק לא פשוט ואפילו מתסכל עבור בוגרי אוניברסיטאות ומכללות שלא רכשו ניסיון מעשי בתחומם.
תכנית ההתמחות בעיריית כפר סבא מאפשרת לסטודנטים להשתלב ולהתנסות בעשייה איכותית ההולמת את תחום לימודיהם או שאיפותיהם המקצועיות.
במסגרת ההתמחות אנו מציעים לסטודנטים ליווי וייעוץ תעסוקתי-אישי, חיזוק מיומנויות נדרשות בעולם העבודה, סדנת פיתוח אישי בת 8 מפגשים וניסיון רלוונטי במגזר הציבורי.
אנו רואים בתכנית מנוף חשוב הניתן לצעירים בדרך לרכישת מקצוע ולהשתלבות מוצלחת בשוק העבודה!

תכנית המתמחים מיועדת לסטודנטים לתואר ראשון בשנה ב' או ג' ללימודיהם.
משך והיקף שעות התכנית: שנה אקדמית אחת (2 סמסטרים). הסטודנטים מתחייבים ליום נוכחות אחד בשבוע, 6-8 שעות בכל פעם.

רישום למחזור 2018-2019 יפתח ב- 2/9/2018
לפרטים נוספים ניתן לפנות ליעל גוטמן
yaelgu@ksaba.co.il

ייעוץ זכויות לחיילים משוחררים

חייל משוחרר? (5 שנים ממועד השחרור)
אתה מוזמן אלינו לייעוץ אשר יפרוס בפנייך את שלל ההטבות שמגיעות לך כדי להתחיל את החיים האזרחיים!

ייעוץ למלגות

סטודנטים כפרסבאים, אתם מוזמנים למפגש בו תקבלו מידע אודות המלגות הכי שוות ומתאימות עבורכם.

מלגת ספיר
קרן המלגות ע"ש שושנה ופנחס ספיר בשיתוף מפעל הפיס
מזמינים אתכם, סטודנטים תושבי העיר כפ"ס (18-35) אשר לומדים לתואר ראשון, להגיש את מועמדותכם למלגה העירונית.

להרשמה למלגה לשנת תשע"ט לחצו כאן »

מלגת לימודים ע"ש שלי עמרמי בוזגלו ז"ל
במסגרת מלגת נשים ע"ש שלי עמרמי בוזגלו ז"ל תבחר סטודנטית ע"י ועדת המלגות שתיזום ותוביל קבוצת מנהיגות נוער שנתית, שתפעל במרכז הנוער העירוני ותעסוק בנושאי מגדר ומעורבות חברתית.

המלגה על סך 10,000 ש"ח ומטרתה לשנות עמדות חברתיות.
ההרשמה נסגרה.