פרויקט "בילוי בטוח" - פעילות הסברה בפאב ה"בלו בר"
הודעות לתושב
דלג על הודעות לתושב

הודעות לתושב

פרויקט "בילוי בטוח" - פעילות הסברה בפאב ה"בלו בר"

מנתוני משטרת ישראל בשנת 2007 נתפסו 6546 נהגים שנהגו בשכרות, הושבתו 6128 רכבים וכ 7.4% מהתאונות הקטלניות היו בגין נהיגה בשכרות. ידוע כי די בריכוז נמוך של אלכוהול בדם על מנת להשפיע על כושר הנהיגה.

פעילות ההסברה הנוכחית מיועדת להעביר מסרים לנהגים ולחבריהם בעת שהותם בבר על הסכנות שבנהיגה תחת השפעת אלכוהול והצורך למנות "נהג תורן".

ב"בלו בר" מתקיימת מאז 2007 פעילות הסברה ייחודית בקרב נהגים צעירים על ידי המטה העירוני לבטיחות בדרכים, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכם והרשות העירונית להתמכרויות.

הפעילות מיועדת למבלים הצעירים בפאב ה"בלו בר", בני 19 עד 24 ולחבריהם הנהגים וכוללת הסברה על סכנות הנהיגה תחת השפעת האלכוהול ועל שתיית אלכוהול מבוקרת ומושכלת.

מטרות הפעילות היא להעלות את המודעות לסכנות הנהיגה תחת השפעת אלכוהול, לעודד  לקיחת אחריות של הנהגים וחבריהם למנות נהג תורן, ולהגביר את מודעות הנהגים לשימוש בנשיפון (אמצעי למדידת רמת אלכוהול בדם).

חדש שירות 106 גם בדיגיטלי