קטגוריה: חדשות כפר סבא

חוגגים עצמאות בכפר סבא

חוגגים עצמאות: מיצג אור קולי ברחבת העירייה, שירה בציבור, מתחם נוער ואווירת חג בגינות העיר

העירייה תערוך אירועים מצומצמים, על מנת למנוע התקהלויות ותוך דאגה לילדים ולנוער שאינם מחוסנים.

דגלי עצמאות בכפר סבא (צילום עיריית כפר סבא)

עיריית כפר סבא נערכת בימים אלה לקראת חגיגות יום העצמאות ה-73 של מדינת ישראל, שיתקיימו ביום רביעי 14.04, לאחר צאת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.

חגיגות העצמאות בכפר סבא יכללו השנה מיצגים אור קוליים ברחבת העירייה, שירה בציבור של שירי ארץ ישראל היפה ברחבת הכיכר וגינות חוגגות – גינות ציבוריות וקהילתיות מוארות וחגיגיות ברחבי העיר, בהן יהיה ניתן ליהנות מאווירת החג עם מוזיקה שמחה ואומנים מקומיים, בהתאם להנחיות התו הסגול ומשרד הבריאות.

בנוסף, יוקם מתחם מיוחד לבנות ובני הנוער בספורטק העירוני, שיכלול מסיבת אוזניות, מתחם נינג'ה ועמדות צילום, פעילות נגישה לילדים עם מוגבלויות וריקודי עם ברחבת היכל התרבות העירוני. למחרת יתקיימו חגיגות במספר מוקדים בעיר, ביניהם בפארק העירוני, שיכללו נגני רחוב ומוזיקה ישראלית.

לפרטים נוספים על אירועי יום העצמאות בכפר סבא

להרשמה למתחם הנוער בספורטק

להרשמה לערב שירי ישראל בכיכר

חוגגים עצמאות בכפר סבא מודעה גרפית