קטגוריה: קהילה

בואו להתנדב במחלקה לשיקום מבוגרים בגלר

היחידה הגריאטרית שיקומית בגלר ומנהלת אזרחים ותיקים וגמלאים בעיריית כפר סבא קוראים לכם להתנדב במחלקה לשיקום מבוגרים בגלר

מתנדבים למען האדם המבוגר (תמונת המחשה: rawpixel freepik)

אם אתם צעירים בנשמתכם ומחפשים כיצד להעניק לאדם המבוגר, היחידה הגריאטרית שיקומית בגלר ומנהלת אזרחים ותיקים וגמלאים עיריית כפר סבא מחפשת אתכם.

ביחידה הגריאטרית שיקומית בגלר במרכז הרפואי מאיר מחפשים אנשים המעוניינים לתרום מזמנם ולעזור להעניק למבוגרים המאושפזים שיקום וסיכוי טוב יותר לחזור לחיים שלפני האשפוז. במהלך ההתנדבות יעברו המתנדבים הכשרה של ארבעה מפגשים שתאפשר להם להרחיב את עולם הידע שלהם בתחום השיקום של האדם המבוגר. בסוף הקורס תוענק תעודה למתנדבים.

שעות ההתנדבות גמישות, ניתן להתנדב בשעות הבוקר או בשעות אחר הצהרים וניתן להתנדב החל מפעם בשבוע, בהתאם לרצון המתנדב.

ההתנדבות הינה  בתחום הפיזיותרפיה, רפוי בעיסוק ותחומי התנדבות נוספים במחלקה, החל מעבודה משרדית ועד ליווי ושיחות עם מטופלים ופרויקטים חברתיים בשיקום המבוגר כמו קבלות שבת.

אנשים המעוניינים להירשם למיזם ולהצטרף לקורס העשרה בנושא שיקום המטופל הגריאטרי, מוזמנים ליצור קשר עם מנהלת גמלאים ואזרחים ותיקים, במייל oritb@ksaba.co.il