קטגוריה: חינוך

עיריית כפר סבא תפעיל צהרונים בכל גני היול"א ובתי הספר בעיר במהלך יום השביתה המתוכנן ברביעי

הורים יקרים,

התבשרנו כולנו הערב, יום שלישי 21/06/2022, כי הסתדרות המורים הודיעה על החרפת העיצומים במוסדות החינוך ברחבי הארץ כחלק ממחאת המורים על הסכמי השכר.

במסגרת החרפת העיצומים, תשבית הסתדרות המורים, מחר יום רביעי 22/6/2022, את הלימודים בכל בתי הספר וגני הילדים, למעט מוסדות החינוך המיוחד.

עיריית כפר סבא, הרואה לנגד עינייה את טובת ילדות וילדי העיר, תפעיל מחר - יום רביעי 22/06, בשיתוף עם החברה לתרבות הפנאי, את כלל גני היול"א (יום לימודים ארוך) וצהרוני בתי הספר בעיר (כיתות א'-ד'), בין השעות 17:00-13:00 ותעניק לבניכם ולבנותיכם העשרה ותכנים מגוונים באמצעות צוותים מקצועיים, לרבות ארוחת צהריים - שתוגש בשעה 13:30.

כאמור, במוסדות החינוך המיוחד יתקיימו לימודים כרגיל.

ככל שיחולו שינויים בהחלטת הסתדרות המורים, יפורסם עדכון בהתאם. אנא עיקבו אחר הפרסומים בכלי התקשורת.

מצפים לפגוש מחר את הילדות והילדים.

שלכם/ן,
עיריית כפר סבא