קטגוריה: חינוך

עיריית כפר סבא תפעיל צהרונים בכל גני היול"א ובתי הספר בעיר במהלך יום השביתה המתוכנן למחר

תמונה נושאית הודעה להורים ולתלמידים

הורים יקרים,

התבשרנו כולנו הערב, יום שני 27/06/2022, כי הסתדרות המורים הודיעה על השבתת הלימודים מחר, יום שלישי 28/06/2022, במוסדות החינוך ברחבי הארץ - כחלק ממחאת המורים על הסכמי השכר.

בשעות האחרונות נערכה העירייה לפתיחת גני הילדים בעיר.
מלאכת השיבוצים בגני הילדים איננה פשוטה בכל יום ובוודאי בימים שכאלה. לכן, על אף המאמצים והיערכות מוקדמת של העירייה, בנקודת זמן זו, לא ניתן יהיה לפתוח מחר את גני הילדים בעיר.

השבתת הלימודים מתוכננת בכל בתי הספר וגני הילדים, למעט מוסדות החינוך המיוחד.

עיריית כפר סבא תפעיל מחר - יום שלישי 28/06, באמצעות אגף החינוך העירוני והחברה לתרבות הפנאי, את צהרוני גני היול"א (יום לימודים ארוך) ואת צהרוני "ניצנים" בבתי הספר בעיר (כיתות א'-ד'), בין השעות 17:00-14:00 ותעניק לבניכם ולבנותיכם העשרה ותכנים מגוונים באמצעות צוותים מקצועיים, לרבות ארוחת צהריים.

הצהרונים יופעלו עבור ילדות וילדי היול"א ועבור התלמידות והתלמידים הרשומים לצהרוני תוכנית "ניצנים".

על מנת להקל על ההורים אגף חברה וקהילה בשיתוף המרכזים הקהילתיים מזמינים אתכם לבוקר של כיף מחר (יום שלישי 27/6), במרכזים הבאים:

• מרכז קהילתי לזרוס , רחוב פרוג 1 , טל' 09-7604180 משעה 9 וחצי עד 12 וחצי
  • מינהל קהילתי בירוקה, סשה ארגוב 13,טל 09-7640764. משעה 9 וחצי עד 12 וחצי

כאמור, במוסדות החינוך המיוחד יתקיימו לימודים כרגיל.

ככל שיחולו שינויים בהחלטת הסתדרות המורים, יפורסם עדכון בהתאם. אנא עיקבו אחר הפרסומים בכלי התקשורת.

שלכם/ן,
עיריית כפר סבא