קטגוריה: חדשות כפר סבא

קיץ בלתי נשכח בכפר סבא: פותחים את אירועי יולי-אוגוסט עם שלל אירועים ברחבי העיר

מסיבת שנות ה-80 בעיר בקיץ 2021 (צילום: eclipse media)

קיץ בלתי נשכח בכפר סבא
פותחים את אירועי יולי-אוגוסט עם שלל אירועים ברחבי העיר, המותאמים לתושבי העיר בכל הגילים

אירועי הקיץ של כפר סבא, שיהיה קיץ בלתי נשכח לכל תושבות ותושבי העיר, ייפתחו השבוע – עם הופעה של הזמר אליעד נחום בכיכר העיר, ביום חמישי 30/06.

אחרי שנתיים של קורונה, אירועי הקיץ של העיר, שיתפרסו על פני חודשי יולי-אוגוסט, חוזרים – ובענק.
כאמור, האירועים ייפתחו באופן רשמי עם הופעה בלתי נשכחת של אליעד נחום בכיכר העיר, כבר ביום חמישי הקרוב, החל מהשעה 19:30.

האירועים, שיתקיימו ברחבי העיר כולה, כוללים הופעות, סדנאות, הצגות, פעילויות ספורט ועוד – לכל המשפחה – לילדות וילדים, לבנות ובני נוער, לצעירות וצעירים, לאזרחיות ואזרחים ותיקים – לכולם.

ביום שני הקרוב, 4/7, יתקיים פסטיבל הספורט המסורתי של כפר סבא במדרחוב ירושלים ובקריית ספיר, שיכלול משחקי שולחן וכדור, קיר טיפוס, מיני גולף, מתחם נינג'ה, מתנפחים, מתחם לגיל הרך, באנג'י ותצוגה של ענפי ספורט נוספים.
החל מיום רביעי הבא, 06/07, ובכל יום רביעי בשבוע בחודשי יולי-אוגוסט, יתקיימו מסיבות קונספט לבוגרות ובוגרי כיתות ז'-ח' במועדון הבלי'ס באזור התעשייה.

ביום שישי 08/07 יתקיים אירוע שישי שמח בויצמן – מסיבת רחוב בשלושה מוקדים – רחבת הדק בויצמן 63, חצר השוק בויצמן 125 ובויצמן 184.
ביום שני שלאחריו, 11/07 בערב יוכלו תושבות ותושבי העיר ליהנות מ"גלרי קונצרט" בגלריה העירונית ברחוב גאולה.
יום למחרת, שלישי 12/7, יתקיים אירוע קיץ מהסרטים (הקרנת סרטים לכל המשפחה) בפארק העירוני.

פסטיבל הבירה כפר סבא (צילום: eclipse media)

בימים רביעי-חמישי, 13-14/07, פסטיבל הבירה של כפר סבא חוזר בפעם השלישית, עם הופעות של להקות היהודים והג'ירפות, 40 סוגי בירות, מתחם פוד טראקס ועוד.
ולמי שהתגעגע ללהקת כוורת – ביום ראשון 24/7 יתקיים מופע קאברים לכוורת בחזית היכל התרבות עם להקת אומה גומה.

בתאריך 21/07 תתקיים הופעה של שלום חנוך בקונצרט רוק, שיארח את נינט באצטדיון כפר סבא, במסגרת סדרת המופעים כפר סבא LIVE, וב-25/7 תתקיים מסיבת קיץ ברחבת קולנוע חן בשכונת יוספטל.

ואיך אפשר בלי קצת נוסטלגיה והרבה ריקודים? מסיבת שנות ה-80 הכפרסבאית תתקיים ביום רביעי 27/7 בכיכר העיר, עם להקת הקאברים The Live Band, שתארח את דני בסן, מני בגר ואילנה אביטל למסיבה שתרקיד את כולם.

אירוע ליל מטאורים 2021 (צילום: עיריית כפ"ס)

חודש אוגוסט ייפתח עם קונצרטי סיום של הקונסרבטוריון העירוני ועם הרקדה של ריקודי עם בכיכר העיר, ביום שני 4/8, בכיכר העיר החל מהשעה 20:30.

בהמשך יתקיים שוק קח-תן בשכונת עלייה ביום רביעי 10/08, חגיגות ט"ו באב ביום חמישי 11/08 במדרחוב כפר סבא, ליל מטאורים ביום ראשון 14/08 בפארק העירוני וקיץ מהסרטים, שיתקיים אף הוא בפארק העירוני ביום שלישי 16/08.
כמו כן, יוכלו תושבות ותושבי העיר ליהנות ממופע שאנסונים צרפתיים בחזית היכל התרבות ביום שני 15/08 עם להקת פטיט פלור, מופע קלאסי בספיר עם להקת בסמה מוצ'ו ביום רביעי 24/08, חגיגת טברנה יוונית ביום חמישי 18/08 ושבוע ספורטיבי, שיכלול ספורט לאור ירח, פעילות נינג'ה לילדים, הפנינג קליעה ועוד – בין התאריכים 21-26/8.

ב-24/8 תתקיים חגיגה מוזיקלית לגיל הרך ברחבת המדשאה בקריית ספיר ועוד. אירועי הקיץ ייחתמו במסיבה קיצית במיוחד לנוער שתתקיים ביום שלישי 30/08 בפארק העירוני, החל מהשעה 21:00.

בכל האירועים לאורך חודשי הקיץ ניתן להתעדכן באתר העירייה.

ראש העיר, רפי סער: "הקיץ הזה הולך להיות קיץ בלתי נשכח בכפר סבא, עם עשרות אירועים לכל גיל ולכל האוכלוסייה, ברחבי העיר כולה. הופעות, סדנאות, הצגות, קונרטים, מסיבות הן רק על קצה המזלג ממה שיחכה לתושבות ותושבי כפר סבא במהלך חודשי הקיץ ואני מזמין את כולם לבוא וליהנות איתנו מההיצע הנרחב. בהזדמנות זו אני מאחל חופשת קיץ מהנה ובטוחה לכל תלמידות ותלמידי העיר, ובהצלחה ושירות קל ונעיס לבוגרות ובוגרי כיתות י"ב העומדים בפני גיוסם לשירות בצה"ל".

לפרטים נוספים בחוברת אירועי קיץ 2022 בכפר סבא

עדכונים גם בלוח האירועים