קטגוריה: חדשות כפר סבא

אתם בגיל 18 – 30?
הייתם כבר במרוקו?
רוצים להשפיע?

מעוניינים לטוס למרוקו ולקחת חלק בפרויקט יזמות בנושא שינויי אקלים בין-לאומי ולייצג את העיר המובילה בארץ בהיערכות לשינויי אקלים?

קול קורא בנושא "שינויי אקלים"
מחנה טכנולוגי בין-תרבותי ישראלי-מרוקני

מרכז השלטון המקומי בישראל, בשיתוף עם הרשויות המקומיות, שגרירות ארצות הברית והטכניון, מזמינים אתכם – אזרחיות ואזרחים ישראלים בגיל 18-30, בעלי תכונות מנהיגות, יזמים ואקטיביסטים בעלי השפעה, המעוניינים לשתף את רעיונותיהם לעשייה ויזמות בנושא שינויי האקלים, יחד עם שותפיהם ממרוקו - לקחת חלק בתוכנית שמחברת צעירות וצעירים יזמים ומשפיענים, ממרוקו ומישראל, עם מומחים בין-לאומיים בנושא אקלים.

מדובר בתוכנית שמטרתה לקדם רעיונות ומיזמים להתמודדות עם אתגרי הנושא.
השפה בה תתקיים התוכנית היא אנגלית.

• ניתן להירשם לתוכנית, באמצעות טופס הבקשה המקוון באתר התוכנית:
    למעבר לטופס הרשמה
  • מועד סופי להרשמה: 23 ביוני 2023

למידע כללי על התוכנית באתר TechCamp

מועדי התוכנית:

1. שלב 1: יתקיים באופן וירטואלי: ב- 11-12 ביולי 2023 בין השעות 18:00 - 20:30 שעון ישראל
  2. שלב 2: יתקיים פיזית במרוקו: ב- 10-15 בספטמבר 2023
  3. שלב 3: יתקיים פיזית בישראל: ב- 3-8 בדצמבר 2023

לפרטים נוספים באנגלית, ניתן לפנות למנאל חדד במרכז השלטון המקומי, במייל: [email protected]

להסדרי נגישות פרטניים: אודליה ויסבלט רצהבי, אגף דוברות עיריית כפר סבא, טל': 09-7649193 | מייל: [email protected]