תמונה נושאית אירועי חודש האשה

חתימה על "אמנת תרבות שוויונית"
ופתיחת תערוכת "מגדר בג'ינס"

לרגל חודש האישה הבין-לאומי, עיריית כפר סבא גאה להשיק מיזם ארצי פורץ דרך לקידום שוויון מגדרי בתרבות לקידום תרבות שוויונית בשדה התרבות והאומנות, בשותפות עם 20 מהארגונים הגדולים במדינת ישראל בתחום.

טקס החתימה על האמנה יתקיים בנוכחות כבוד ראש העיר רפי סער ועו״ד עדי לוי סקופ, חברת מועצת העיר, מחזיקת תיק התרבות ויו״ר מועצת נשים.

יום ב׳ 8.3.21 בשעה 19:30 באודיטוריום ספיר.
בשעה 18:30 - פתיחת דלתות
מספר המשתתפים/ות מוגבל.

האירוע ישודר לייב בפייסבוק העירייה

תערוכת מגדר בג'ינס

אוצרות התערוכה: אורה בן יורם, אורנה לבבי.
עיריית כפר סבא בשיתוף עמותת ״פנים חדשות״ - פרלמנט נשים ישראליות מנהיגות (ע״ר).

תערוכת האומנות ״מגדר בג׳ינס״ היא מיזם שמטרתו לעורר שיח ציבורי בנושא דמות האישה בת זמננו וליצור זירה לשיח וביטוי רעיוני. הג׳ינס, ששימושו החל בבגדי עבודה גבריים, הודר ממוסדות ואירועים רשמיים, אך אומץ על ידי הכלל כבגד לכל: נשים, גברים וטף.  הג׳ינס הפך עם הזמן לפריט קלאסי, נצחי ואופנתי. עובדת היותו של הג׳ינס יוניסקס, מייצגת את ערכי השוויון המגדרי המובילים לחשיבה המכבדת את שני המינים ומאפשרת שוויון זכויות מלא, כיבוד, הכלת השוני והבטחת שוויון הזדמנויות.

האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות.

להסדרי נגישות יש לפנות לבית תרבות רייזל לטל: 09-7649303/4 או למייל: yifatf@ksaba.co.il

למידע נוסף אודות אירועי חודש האשה בכפר סבא

מיצג מהתערוכה מגדר בגינס

מיצג מתוך התערוכה מגדר בג׳ינס