הרצאות הורים עם מורן פפולר

הורים מוזמנים לסדרת הרצאות זום של "ילדות בכפר", עם מורן פפולר-  יועצת חינוכית לגיל הרך ומדריכה פדגוגית באגף לגיל הרך של החברה העירונית לתרבות הפנאי.

עלות 15 ₪ לפעילות.

פרטים והרשמה:

בחירת גן בגיל הרך
11.5 | 20:00

בהרצאה תקבלו כלים מעשיים לבחירת גן לילדים וילדות בגילאי 4 חודשים- 3 שנים. נתייחס לשאלות כגון: מהי מסגרת איכותית? מה עליי לשאול? על מה עליי להסתכל? מהו חוק הפיקוח? ועוד..

גמילה לקראת המעבר לגן עירייה
25.5 | 20:00

תהליך הגמילה הינו שלב משמעותי בהתפתחות של ילדכם.ן. מפגש זה נועד לענות על שאלות כגון: איך יודעים.ות זה הזמן הנכון להיפרד מהחיתול ולהרגיל את הילד.ה לעשות בשירותים? איך מתחילים את תהליך הגמילה לקראת המעבר לגן העירייה? איך נערכים לקראת התהליך? כיצד להגיב? מתי נגמלים מחיתול בלילה?

סמכות הורית בגיל הרך
8.6 | 20:00

המפגש יעסוק במה היא סמכות הורית בהקשר ההתפתחותי של גילאי שנה עד שלוש. נסקור יחד את המאפיינים ההתפתחותיים, וכיוצא מכך את תפקיד ההורים, בהצבת הגבולות ההכרחיים להתפתחות מיטבית. לבסוף, נדבר על אופן הצבת גבולות אלה.
להרשמה לחצו כאן »

קישור לזום יישלח בסמוך למועד ההרצאה.
להתאמות נגישות יש לפנות ללירן עבד במייל: lirana@ksaba.co.il או בטל׳: 09-7640880

פעילות פנאי העשרה הורים וילדים במעונות ילדות בכפר

מתי?

ביום שלישי, ה-08 ביוני 2021