כפר סבא פלוס תמונה נושאית אישה וגבר מחייכים

תושבות ותושבים ותיקים יקרים,

ריכזנו לנוחותכם שלל פעילויות לשבוע הקרוב.
תכנים מרתקים, מופעים מרגשים ופעילות גופנית לשמירה על בריאות הגוף והנפש – והכל במיוחד עבורכם. כולנו כאן איתכם, ולצידכם!

הרצאות האקדמיה לנטוורקינג מטעם אגף שח"ק

להלן תכנית ההרצאות לשבוע הקרוב. ניתן להצטרף להרצאות בשעה 21:00 באמצעות קבוצת וואטסאפ שקטה, בה יפורסם הקישור.

יום א' 20.06:
  • 10:30 –  נדל"ן לא רק לעשירים. מרצה: צחי קווטינסקי.

להשתתפות במפגש זום

• 17:00 – הנאה מתוקה באנגלית - בואו להבין כיצד התמודדות עם השפה האנגלית יכולה  להפוך לחווויה והנאה. מרצה: אדם קוצר.

להשתתפות במפגש זום

• 17:40 –  האם אפשר לקבל פיצוי כספי לאחר תאונה שהנהג אשם בה. מרצה: רונית מלין.

להשתתפות במפגש זום

• 21:00 – עשר ההצלחות שלי בחיים – והשימוש בהם ככלי להעצמה אישית - אם אתם מרגישים בלי מוטיבציה? תבצעו את הנאמר בהרצאה ותהיו חדורי מטרה. מרצה: אלון צדוק.

יום ב' 21.06:
  • 10:30 –  איך להיות מעבר לבולשיט שמנהל את הכסף שלך. מרצה: שרונה הדר חורי

להשתתפות במפגש זום

• 17:00 – חשיבותה של מחמאה - מדוע כל כך קשה לנו לתת אותה ולקבל אותה כאחד. מרצה: פרופ' ירון זיו.

להשתתפות במפגש זום

• 17:40 –  העולם המסתורי של החלומות - למה אנו חולמים ומהו מצב חלימה ומה החלום מספר לנו על עצמנו? מרצה :דלית שלף לייטאו.

להשתתפות במפגש זום

• 21:00 – צמחי התבלין תוספת של טעם ובריאות לצלחת - צמחי התבלין הכוח המרפא בואו להכיר את המתנות  שלנו לבריאות. מרצה: יפעת סופר.

יום ג' 22.06:
  • 10:30 –  הזנה, פינוי, תנועה וחיוניות – בגיל השלישי - עקרונות הנטורופתיה / הבריאות הטבעית בואו להכיר את יסודות הבריאות. מרצה: תומר חיון.

להשתתפות במפגש זום

• 17:00 – איך לדבר עם הילדים והנכדים על כסף - בואו לשפר את התקשורת שלכם עם הילדים והנכדים על נושא טעון במיוחד...כסף! מרצה: שלמה פרוינד.

להשתתפות במפגש זום

• 17:40 –  למה אימון (קואצ'ינג) כל כך אפקטיבי? - קואצ'ינג זה לא פסיכולוגיה לייט! זה משהו מדהים שאין  כמוהו!  הסתקרנתם? תגיעו! מרצה: דוד פלנט

להשתתפות במפגש זום

• 21:00 – סיפורי ילדים למבוגרים הקוסם מארץ עוץ - לסיפורי הילדים יש השפעה . ושמתבגרים סיפורי הילדות. מקבלים משמעות חדשה ושונה ואפילו מפתיעה. מרצה: גדעון דנור

יום ד' 23.06:
  • 10:30 –  הזדמנויות השקעה לגיל השלישי - מהן הזדמנויות ההשקעה הטובות לגילאי 60+, השקעות סולידיות הכוללות הטבות מס משמעותיות. מרצה: מאיר מור יוסף.

להשתתפות במפגש זום

• 17:00 – לצאת מהלופ. מרצה: סיגל כהן.

להשתתפות במפגש זום

• 17:40 –  יחסי אחים ואחיות בוגרים - הסיבות ליחסים מורכבים החשיבות ליצירת יחסים טובים והדרך להגיע לשם. מרצה : תמי זייף.

להשתתפות במפגש זום

• 21:00 – למה לי לקחת ללב - למה אנחנו נוטים להיפגע מהסביבה. מרצה : אסתר בוטביקה.

יום ה' 24.06:
  • 10:30 –  עכשיו זה מדעי השמחה טובה לבריאות - בואו לגלות איך בידיים שלכם להפעיל את בית המרקחת הפנימי ולהתחבר לשמחה. מרצה: אלון שפריר.

להשתתפות במפגש זום

• 17:00 – שחרור חסימות רגשיות במעגל החיים - מה הגורם לחסימה רגשית והיכולת שבנו לשחרר אותה. מרצה: רמי יצקן.

להשתתפות במפגש זום

• 17:40 –  מהי תרומתה של הכתיבה לחיינו? השימוש שאני עושה בכתיבה בסדנאותיי, וטיפים לכתיבה. מרצה: יעל פריאל

להשתתפות במפגש זום

• 21:00 – המקום הנכון שלך - לגלות את הדרך המיטבית שתנחה אותנו למצוא ולהגיע למקום הנכון שלנו בחיים. מרצה: איריס טוכבנד.

להשתתפות באמצעות קבוצת הוואטסאפ

"נעים בשלישי": פעילות גופנית באוויר הפתוח ברחבת בית ספיר, מטעם רשות הספורט העירונית

בכל יום שלישי ובימים נוספים, יתקיימו שלל פעילויות גופניות לגיל השלישי, לשמירה על בריאות הגוף והנפש. רוב הפעילויות מתחילות בשעה 8:00 ואורכן 45-60 דקות.

פירוט הפעילויות:

• יוגה ,טאי צ'י, הליכה נורדית וריקודי עם – ימי שלישי בשעה 08:00 ברחבת בית ספיר

• התעמלות בריאותית –ימי שלישי בשעה 09:00 ברחבת בית ספיר

• ריקודי עם - ימי חמישי בשעה 08:00 ברחבת בית ספיר

• יוגה בפארק - ימי שישי בשעה 08:00

• הליכה בשייפארק - ימי שני בשעה 17:30 בפארק 80

להרשמה – צביקה נוימן, 052-3365872.
כלל הפעילויות מחייבות הרשמה, ומתקיימות בהתאם להנחיות משרד הבריאות.
לפרטים נוספים לחצו כאן

ותיקים במהלך פעילות גופנית בקרית ספיר בכפר סבא

צועדים ביחד

צעידות משותפות לבנות ובני הגיל השלישי בשיתוף מועדון "ליונס" כפר סבא.
רוצים לצאת לאוויר הפתוח ואין עם מי? הצטרפו לקבוצת "צועדים ביחד", המחברת בין תושבות ותושבי העיר בגיל השלישי, לצעידות משותפות ומהנות באוויר הפתוח. פרויקט "צועדים ביחד" פועל בשיתוף מועדון "ליונס" המקומי, כאשר מתנדבות ומתנדבי המועדון הם "נאמנות ונאמני ההליכה השכונתיים", שידאגו לפעילות הקבוצות, לגיבושן ולבניית מסלולי ההליכה המותאמים לכל קבוצה וקבוצה.

רוצות ורוצים להצטרף? צלצלו למספר: 09-7641109 או כתבו לדוא"ל: Mitnadvim@ksaba.co.il

מחדשים ביחד את הגינה הקהילתית במועדון שכונת עליה!

מוזמנים להצטרף לגינון משותף, של צעירים ואזרחים וותיקים, אשר שותלים ביחד גינה קהילתית במועדון שכונת עליה.
מועד הפעילות ייקבע בהמשך בהתאם להנחיות משרד הבריאות.
להרשמה, כתבו לאנאל סולטן בדוא"ל: AnnaelleS@ksaba.co.il

אזרחיות ואזרחים ותיקים שרוצים לתרום ולהתנדב?

מוזמנות ומוזמנים להתרשם ממגוון מסגרות ההתנדבות בכפר סבא באתר שלנו: https://hitnadvut.kfar-saba.muni.il

לפרטים נוספים ניתן לפנות גם בדוא"ל: Mitnadvim@ksaba.co.il או במספר 09-7641109.
מרינה שיפרין, מנהלת מדור התנדבות עירוני.

מאחלים לכולן ולכולם הרבה הנאה ובריאות איתנה!
שלכם ושלכן, עיריית כפר סבא

ותיקים במהלך פעילות גופנית בקרית ספיר בכפר סבא

< לכל האירועים

מתי?