משדרגים את רחוב בן גוריון

תושבות ותושבים יקרים,

עיריית כפר סבא ממשיכה בשדרוג המרחבים הציבוריים והתשתיות ברחבי העיר, ומקדמת בימים אלה את שדרוג רחוב בן גוריון.

במסגרת זו, החל מיום ראשון 8/5/22 ועד לתאריך 9/6/22 יבוצעו עבודות שדרוג להחלפת קו מים ברחוב, על ידי מפעל מים כפר סבא, בקטע הכביש שבין רחובות הרצל לרוטשילד.

• העבודות יבוצעו בימים א'-ה' לאורך התקופה המצוינת, ובמסגרתן ייחסם לתנועה נתיב התנועה ברחוב בן גוריון לכיוון מזרח, בקטע שבין רחובות רוטשילד להרצל, בין השעות 17:00-08:30.
  • נתיב התנועה ייפתח לתנועה בכל יום החל מהשעה 17:00 אחר הצהריים ועד לבוקר למחרת.
  • בשעות ביצוע העבודות, חל איסור להחנות רכבים בצד הדרומי של מקטע העבודות, כאשר תושבות ותושבי האזור יוכלו להגיע לבתיהם בזמן העבודות בהתאם להכוונה במקום ומגבלות העבודה.

נעדכנכם/ן בהמשך באם יתבצעו עבודות לילה.

אנו כאן עבורכם ובשבילכם וניתן לפנות 24/7 בכל שאלה ולהסדרי נגישות פרטניים למוקד העירוני 106 או בוואטסאפ: 050-3106106.

שלכם/ן,
עיריית כפר סבא