קטגוריה: חדשות כפר סבא

לכבוד חנוכה: פסטיבל האורות המרהיב שטף את כפר סבא

פסטיבל האור כפר סבא (צילום: eclipse media)

חגיגות חג החנוכה בכפר סבא נמשכות. אמש (29.11) השתתפו אלפי תושבים בפתיחת פסטיבל האורות אשר כלל עשרות מיצגי אור עוצרי נשימה. הפסטיבל בהובלת אגף חברה וקהילה, ייערך גם ביום שלישי (30.11) החל מהשעה 17:00 בשד׳ ירושלים.

רפי סער, ראש העיר: "אני שמח להזמין את תושבי ישראל לחגוג אתנו את חג החנוכה בשלל פעילויות ואירועים לכל המשפחה. גם כעת נמשיך ליהנות משגרת חיים גדושה בתכנים מהנים וקהילתיים במרחבים הפתוחים, תוך שמירה על רמת תחלואה נמוכה. אני מאחל לכולם חג חנוכה שמח".

אמיר קולמן, חבר המועצה ומחזיק תיק קהילה, צעירים ונוער: ״אני שמח להזמין את כל תושבי כפר סבא לפסטיבל אורות מרהיב. חוויה שלא היתה פה בכפר סבא. כיף לראות את כולם נהנים. אני מודה לצוות אגף קהילה ומחלקת אירועים על ההפקה ומזמין את כולכם להשתתף ולהנות בשלל אירועי חנוכה המתקיימים במרחב העירוני. חנוכה שמח״.

הפסטיבל כולל בנוסף דמויות שטח מוארות, מופעי אש, לדים ובועות סבון, איורי פנים וגוף זוהרים, מסיבת אוזניות ועוד. הכניסה חופשית ובכפוף להנחיות משרד הבריאות.

מיצג בפסטיבל האור כפר סבא (צילום: eclipse media)

בתוך כך, נמשכות חגיגות חנוכה ברחבי העיר. כך למשל ייערך ערב זמר ישראלי לוותיקות וותיקים ברחבת היכל התרבות ב-2.12, ערב סטנדאפ לנוער ופעילויות במרכזי הנוער, פעילות גינות מדליקות ברחבי העיר, פעילות מיוחדת במרכז קיפוד, הצגות לילדים בהיכל ועוד.
לכל הפעילויות העירוניות לכבוד חג החנוכה

פסטיבל האורות

חגיגה מתמשכת לכל המשפחה במדרחוב ירושלים תיערך בימים ב' ו-ג' (29-30.11) בין השעות 17:00-21:00. האירוע אשר ייערך במעמד ראש העיר רפי סער יכלול מיצגי אור מרהיבים, דמויות שטח מוארות, מופעי אש, לדים ובועות סבון, איורי פנים וגוף זוהרים, מסיבת אוזניות ועוד. הכניסה חופשית ובכפוף להנחיות משרד הבריאות. בהובלת מחלקת אירועים – אגף קהילה. לפרטים נוספים

ראש העיר רפי סער מדליק נר חנוכה

מאירים את העיר בפסטיבל האורות

חנוכה לנוער

מגוון פעילויות חנוכה ללא עלות לבני נוער בשיתוף מרכזי הנוער העירוניים: מסיבת חנוכה במרכזי הנוער, הפנינג במרכז הנוער קפלן, סדנאות במרכז הנוער הדתי, הדלקת נרות, סדנת הכנת סופגניות, סדנת טיק טוק במרכז הנוער העירוני, במה פתוחה לנוער במרכז המוזיקה העירוני לנוער ועוד. לפרטים נוספים

חנוכה לילדים

אירועי חנוכה לילדים ללא עלות במרכזים הקהילתיים:  1.12 בשעה 16:30 במרכז קהילה עציון; 2.12 16:30 מרכז קהילתי לזרוס; 2.12 11:00 במרכז קהילתי בית אברהם, 3.12 בשעה 09:30 מופע מוזיקלי לגיל הרך ברחבת העירייה ויצמן 135. בנוסף, שלל סדנאות יצירה ברוח החג ייערכו במוזיאון כפר סבא; אירועים במרכזים הקהילתיים, בארט קיימא, סדנת עששיות במרכז הקהילתי אלי כהן, ועוד.

חנוכה בגינות הציבוריות

אירועי הדלקת נרות קהילתיים בגינות הציבוריות ייערכו החל מה-28.11 ועד ה-5.12 ברחבי העיר בשעה 17:00. האירועים בשיתוף האגף לתרבות יהודית, ייערכו בין היתר, בשכונת אלרם, גן הזיכרון, שכונה הירוקה 60, סביוני הכפר, גן הבנים בשכונת יוספטל ועוד.
לתשומת לבכם: ביום רביעי 01/12 הפעילות תתקיים במרכזים הקהילתיים, בשל צפי לגשם. לפרטים נוספים

חנוכה לוותיקים

2.12 יום חמישי בשעה 19:30 יתקיים ערב שירה בציבור עם "בובי זמר" והדלקת נרות חגיגית לאזרחיות ואזרחים הוותיקים בהובלת מנהלת הגימלאים באגף קהילה. ברחבת היכל התרבות הכניסה חופשית. לפרטים נוספים

קייטנות

לצד קייטנות בית הספר של החגים אשר יתקיימו ב-19 בתי ספר יסודיים בעיר, מפעילה העירייה שורה של קייטנות חנוכה החל מה-30.11 ועד ה-6.12. כך למשל: הרפתק-אור-לוגיה במוזיאון כפר סבא; הפנינג חנוכה בכדורגל; "מפעל המיחזור" מגיע לעיר בפארק העירוני; "ויהי אור" אמנות בבית ארט קיימא.

לצפייה בחוברת אירועי חנוכה

לצפיה בעותק נגיש להורדה (pdf)

עדכונים גם בלוח האירועים

(צילומים: eclipse media)