קטגוריה: חינוך

28 נובמבר, 2021
‏כ"ד כסלו תשפ"ב

הורים יקרים,

יחד אתכם ההורים, אנו מחויבים לשמירה על בריאות וביטחון ילדיכם וצוותי החינוך, ופועלים יחד בשיתוף וערבות הדדית. בתוך כך, על מנת לאפשר צמצום אופטימלי של תחלואת הקורונה ולקיים שגרת לימודים רציפה, אנו יוצאים, בשיתוף משרד החינוך ומשרד הבריאות, למבצע חלוקה וביצוע בדיקות אנטיגן ביתיות, לכלל התלמידות והתלמידים בגני הילדים.

בדיקת אנטיגן היא בדיקה ביתית מהירה ופשוטה, שתפקידה לאתר חיוביים לנגיף ולאפשר חזרה בטוחה לגני הילדים תוך צמצום בידודים או הדבקות.

חלוקת הערכות תתבצע לילדי הגן באופן ישיר על ידי הצוות.
לתשומת ליבכם, יש לבצע הבדיקה בתאריך 6/12/2021 יום לפני החזרה מחופשת החנוכה.

דיווח על תוצאת הבדיקה:

1. החל משעות הבוקר ב 6/12/2021 ישלח אליכם מסרון ממשרד החינוך ובו קישור לטופס הצהרה מקוון לשם דיווח תוצאות הבדיקה
  2. הורים שאין באפשרותם למלא הצהרה מקוונת ימלאו ויציגו טופס הצהרה ידני - ואותו יגישו למנהלת הגן בוקר ה 7/12/21.
  3. הורים ללא גישה למדפסת, יוכלו לכתוב טופס הצהרה בכתב יד ע"פ הנוסח המופיע בהצהרות הנ"ל ואותו יגישו למנהלת הגן בוקר ה 7/12/21.
  4. אין צורך לשלוח תמונות של בדיקות אנטיגן. רק הצהרות יתקבלו כאישור לבדיקה.
  5. לא תותר כניסת תלמידים ללא הצהרה של ההורים על בדיקה ביתית שלילית.
  6. מצורף קישור לדף הדרכה לביצוע הבדיקה הביתית

שימו לב, חלוקת הערכות תתקיים בגן. כל ילד יקבל מצוות הגן ערכה אישית אותה ישים בתיק האישי שלו. ילדים שלא יהיו מחר בגן  - הקפידו ולאסוף באופן מיוחד.

אנו מאחלים לכם ולילדיכם חג חנוכה שמח,
ונמצאים כאן עבורכם בכל שאלה.
בברכת שנת לימודים פורייה ומוצלחת,

שלכם,
אגף החינוך
עיריית כפר סבא