קטגוריה: חדשות כפר סבא

מתחממים לקראת החורף

מחלקים חם צוואר לעובדי הניקיון בעיר (צילום: עיריית כפר סבא)

מחמם את הלב: עירית כפר סבא ומועצת התלמידים העירונית יצאו היום (2.12) במיזם משותף לחלוקת חם צוואר לעובדי הניקיון של כפר סבא. ראש העיר, רפי סער; סגן ומ"מ ראש העיר דני הרוש; הנהלת אגף חזות העיר והנהגת התלמידים העירונית נפגשו היום עם צוותי העבודה והעניקו להם חם צוואר וסופגניות.

רפי סער, ראש העיר: "הם עובדים מהבוקר עד הלילה כדי שהעיר שלנו תהיה נקיה ויפה, גם בימי החורף הקרים. היום חילקנו שי צנוע לעובדים המסורים שלנו כאות הערכה עמוקה על העבודה שהם עושים כדי לשמור על כפר סבא נקייה ויפה. בשם עיריית כפר סבא וכל תושבי העיר, אני מודה להם מכל הלב. ותודה מיוחדת לנוער המקסים שלנו, שנרתם לעשייה מרגשת של נתינה וערבות הדדית. אתם האור הכי גדול שיכולנו לבקש בחג הזה. יישר כוח".

חבר המועצה אמיר קולמן, מחזיק תיק קהילה צעירים ונוער: "עובדי הטיאוט שלנו, שעובדים קשה ודואגים שיהיה לנו נעים להסתובב בעיר, זכו לביקור של חברי מועצת הנוער העירונית שכיבדו ופינקו אותם ב"חם צוואר" וסופגניה. אני מודה לעובדי העירייה ושאפו למועצת הנוער העירונית כפר סבא שממשיכים לפעול ולהשפיע טוב".

ראש העיר רפי סער עם צוותי העבודה (צילום: עיריית כפר סבא)