קטגוריה: חדשות כפר סבא

נטע ברזילי בהופעה

חגיגת עצמאות לכל המשפחה

זיקוקים שקטים בכפר סבא

בתמונות: רגעים מחגיגות עצמאות 2022 בכיכר העיר, קניון ערים בכפר סבא.
צילום: בן ניקסון

חגיגות יום העצמאות ה- 74 בכפר סבא

נסרין קדרי, נטע ברזילי, אביב גפן ומופע זיקוקים שקטים מרהיב

לאחר שנתיים של קורונה בהן התקיימו בעיר חגיגות יום העצמאות במתכונת מצומצמת בלבד, שמחה עיריית כפר סבא לחזור לשגרת החגיגות. לכבוד יום העצמאות ה-74 שיחול בתחילת חודש מאי, תקיים עיריית כפר סבא באמצעות מחלקת האירועים באגף קהילה וחברה את אירועי עצמאות 2022, במסגרתם יוכלו תושבי העיר ואורחיהם ליהנות ממופעים מוסיקליים במגוון בימות ברחבי העיר, ממטח זיקוקים שקטים מרהיב, ומאווירה חגיגית וצבעונית איכותית לכל המשפחה.

מודעה גרפית חוגגים עצמאות בכפר סבא עם האומנים אביב גפן נטע ברזילי עדן מאירי נסרין קדרי חן אהרוני דיגיי סקאזי ולהקת הכל עובר חביבי

את טקס המעבר ליום העצמאות שיתקיים בערב יום רביעי, ה- 4 במאי, 2022 ויחתום את אירועי הלאום, תפתח תזמורת כלי הנשיפה של הקונסרבטוריון העירוני בניצוחו של עפר עין הבר. באירוע שיתקיים על בימת ככר העיר בקניון ערים ויחל בשעה 20:15, צפויה ברכתו של הרב מוטי דשא.

בין השעות 20:30- 23:30 ייערך במדרחוב ירושלים לכבוד יום העצמאות הפנינג צבעוני לילדים ולכל המשפחה. במסגרת הפעילות החגיגית יתקיימו מופעי תיאטרון רחוב, קרקס פסלים חיים ועוד.

לאחר מטח הזיקוקים השקטים הצפוי בשעה 21:00, תעלה לבמה המרכזית הזמרת נטע ברזילי, זוכת תחרות אירוויזיון לשנת 2018 ולאחריה, בשעה 22:00 תופיע יחד עם להקתה, הזמרת נסרין קדרי.

השנה, יתקיים לראשונה בכפר סבא, כאמור, מופע זיקוקים שקטים מרהיב, זיקוקים שקולות הנפץ שלהם שקטים באופן משמעותי מאלו של זיקוקים רגילים, אך עודם מרהיבים ומגוונים בצבעים וצורות כזיקוקים רגילים. הזיקוקים השקטים נועדו להקל על תושבים המתמודדים עם פוסט טראומה ולהנעים את מועד החגיגות לקהלים נוספים הסובלים מקולות הזיקוקים, בהם פעוטות, אנשים עם בעיות של ויסות חושי, אנשים שסובלים מחרדה ובעלי חיים.

במקביל להופעות המרכזיות שייערכו על בימת קניון ערים, צפויות ברחבי העיר הופעות נוספות:

על הבימה המסורתית (רח' ויצמן פינת הרצל), תופיע החל מהשעה 20:20 להקת נתנאל קופרמן שתעניק באמצעות הרקדה בנוסח חסידי, אווירה חגיגית- מסורתית לחוגגים.

את בימת היכל התרבות שתוקדש להופעות 'הגיל השלישי' יחלקו בשעה 21:00 להקת ROCKSABA ולהקת גילרון המצוינות, ולאחר מכן בשעה 21:30 יוכלו ציבור התושבים ליהנות מהופעתה של להקת הפופ הישראלית הוותיקה 'הכל עובר חביבי'.

על בימת רוטשילד (רח' ויצמן פינת רח' רוטשילד) תעלה בשעה 21:00 להקת D Band, בשעה 22:30 יעלה להופיע הזמר חן אהרוני, ובשעה 23:20 יעלה להופיע הזמר המוכר אביב גפן.

על בימת הנוער, שתמוקם בפארק העירוני כפר סבא, יופיעו בשעה 22:00 להקות נוער מקומיות: להקת המפלצת מלוך נס ציונה, להקת לונה, להקת סיציליה, ולהקת שלי והביז, אשר נבחרו באודישנים בהופעת בכורה ייעודית ליום העצמאות. בשעה 23:30 יעלה לבמה די.ג'יי סקאזי וינגן מוסיקת טראנס קצבית שתרקיד את הנוכחים ובשעה 00:30 יסגור את אירועי יום העצמאות הזמר המבטיח עדן מאירי.

ראש העיר רפי סער: "כפר סבא נערכת לאירועי יום העצמאות עם מגוון אדיר של בימות ואירועים לתושבים בכל הגילאים. השנה הצלחנו להביא לכפר סבא את מיטב הזמרות והזמרים הישראלים, אמנים מהשורה הראשונה שיגיעו לחגוג אתנו בעיר את יום העצמאות ולהנעים את הערב החגיגי בשירים מוכרים משלל סגנונות. השנה גם צפוי לנו לראשונה בעיר מופע מושקע של זיקוקים שקטים, מטח שיאפשר גם לאנשים שרגישים לרעש הדי הפיצוץ, ליהנות מהמופע הצבעוני. אני מאחל לכולם יום עצמאות שמח ומזמין באופן אישי את כל תושבות ותושבי העיר להגיע לאירועים המהנים ולחגוג יחד את החג הלאומי”.

הסדרי נגישות מלאים באתר העירייה.

לכל הפרטים על חגיגות יום העצמאות