קטגוריה: עיר ירוקה

הכירו את מנהלת אגף הקיימות והחדשנות בעיריית כפר סבא: תמי קצבורג נבנצל

תמי קצבורג נבנצל, שמילאה את מקום מנהלת אגף הקיימות והחדשנות בחודשים האחרונים, נבחרה במכרז ותשמש בתפקיד ראש מנהלת אגף הקיימות והחדשנות בעיריית כפר סבא.

תמי קצבורג נבנצל (צילום: פרטי)

ועדת המכרזים העירונית בחרה בתמי קצבורג נבנצל במכרז לתפקיד מנהלת אגף הקיימות והחדשנות בעיריית כפר סבא, לאחר שבתפקידה ששימשה בחודשים האחרונים כמ"מ ראש אגף קיימות וחדשנות בעירייה והובילה את פעילות העירייה בתחומי הקיימות והחדשנות וחינוך לתחומי איכות הסביבה בחודשים האחרונים הלכה למעשה.

קצבורג, נשואה+ 3, הינה בעלת שני תארים, תואר ראשון במנהל וסוציולוגיה ותואר שני במנהל עסקים, את שניהם סיימה בהצטיינות יתרה.

קצבורג החלה את דרכה במגזר הציבורי לפני מספר שנים. טרם העסקתה בעירייה, עסקה קצבורג נבנצל בתחום התקשורת במספר ארגונים גדולים במגוון תפקידים ניהוליים בתחומי השרות, בתחום הפיננסי ובתוכן. קצבורג מתמחה בין היתר בתחומים אינטרדיסציפלינריים, המחברים בין עולמות תוכן שונים ובשיתופי פעולה המביאים לתוצרים חדשניים בסביבה דינאמית מרובת ממשקים.

בתפקידה באגף הקיימות והחדשנות הייתה אמונה על תחומי הליבה של חינוך לקיימות ופיתוח זיקה בין הקהילה לתחום הקיימות. היא הובילה ולקחה חלק משמעותי בפרויקטים חדשניים ופורצי דרך ביניהם: הקמת מרכז קיימות עירוני (מרכז קיפו"ד) כחלק מחזון עיר אפס פסולת להטמנה, הפקת חידון קיימות עירוני שנתי, חיזוק נושא הטבע העירוני בעיר וגינון בר קיימא, בניית תכנית הערכות עירונית למשבר האקלים ועוד, כל זאת תוך הטמעת תהליכי חדשנות בעבודתה השוטפת של העירייה.

ראש העיר רפי סער: "אני מברך את תמי על היבחרה לתפקיד ראש אגף הקיימות והחדשנות בעירייה, תחום שנמצא בשנים האחרונות בנסיקה הן בחשיבותו והן בהשפעתו הרבה על חיינו. תמי, מקצוענית ושחקנית נשמה אמתית, היא מהמומחים הטובים ביותר למדיניות בתחום הקיימות ברשויות מקומיות ולתכנון אסטרטגי- ציבורי בתחום."

מחזיק תיק הקיימות והחדשנות עילאי הרסגור-הנדין: "תמי קצבורג נבנצל הפכה במהלך שנותיה בעירייה לאחת מהדמויות המשפיעות ביותר בתחום הקיימות והחדשנות. הפרויקטים שניהלה במקצועיות רבה חיברו את תחום הקיימות לקהילות השונות בעיר ואפשרו לנו להגיע לקהלים רחבים ולרתום אותם למשימות העומדות בפנינו. מינוי זה מתוך שורות העירייה הוא מבחינתנו הבעת אמון עמוקה בצוות המקצועי באגף הקיימות והחדשנות, שנחשב כיום למוביל בארץ. אני מאחל לתמי הצלחה רבה בהובלת האגף ושמח על הזכות שנפלה בחלקי לעבוד איתה".

תמי קצבורג נבנצל, מנהלת אגף הקיימות והחדשנות בעירייה: "אני מודה לוועדת המכרזים ולראש העיר על האמון שנתנו בי. עיריית כפר סבא היא הבית שלי, ואני מתחייבת למלא את התפקיד שאני כל כך אוהבת מתוך מקצועיות ואחריות ציבורית אמתית".