קטגוריה: חדשות כפר סבא

עיריית כפר סבא ערכה את תערוכת עולי כפר סבא במעמד שגרירי מדינות דרום אמריקה

ראש העיר רפי סער בפתיחה החגיגית של תערוכת עולי כפר סבא

אתמול (יום א) קיימה עיריית כפר סבא באמצעות מחלקת התרבות העירונית את פתיחתה החגיגית של תערוכת הציורים של קבוצת האמנים- "אנחנו", קבוצת אומנים עולים ממדינות לטיניות ודרום אמריקאיות שעם הזמן הצטרפו אליהם אמנים ישראלים נוספים. בתערוכה הציגו האמנים את רגשותיהם וחוויותיהם דרך ציורי שמן, ציורי אקריליק וציורים על בסיס מים.
באירוע החגיגי שנערך בבית ספיר בהנחיית אדגרדו סילברמינס, נכחו שגריר ארגנטינה סרחיו וריברי, שגריר אורוגוואי ברנרדו גרייבר, נשיא לשכת המסחר מהונדורס מיגל מוניוס ואשתו, רופא אנדרס רוחאס ממחלקת התרבות הארגנטינאית, נירוד קורן ממחלקת התרבות הברזילאית, וכן צוות עסקים פרננדו אלו מפרגוואי.

את האורחים המכובדים קיבלו ראש העיר רפי סער, מ"מ וסגן ראש העיר דני הרוש, סגן ראש העיר אורן כהן, חברת המועצה עדי לוי סקופ מחזיקת תיק התרבות בעירייה ואוצרת התערוכה אביה ממון.

תערוכת עולי כפר סבא בבית ספיר

ראש העיר רפי סער: "תערוכה נפלאה הערב של עולי כפר סבא, אותנטית, ייחודית ומרשימה מאד. כפר סבא היא עיר שוחרת תרבות ואמנות ואנחנו תמיד שמחים לערוך תערוכות ולחשוף את היצירתיות הכפר סבאית שלנו. כל הכבוד לאביה האוצרת, תודה מיוחדת לעולי כפר סבא ולמורה אדגרדו סילברמינס, לבית ספיר ולכל הצוות המנהלי. אני מודה לכל מי שהגיע לערב ההשקה של תערוכת עולי כפר סבא, אני רוצה להזכיר שהתערוכה זמינה לציבור ואני מזמין את תושבות ותושבי העיר להגיע ולהנות ממנה".

"ברוכים הבאים לבית ספיר בכפר סבא", אמרה חברת המועצה עדי לוי סקופ מחזיקת תיק התרבות, "אני רוצה להודות לאדגרדו היקר ול-24 התלמידות והתלמידים שמילאו את קירות בית התרבות שלנו ברעיונות ובצבעים כה נפלאים. בשנה הבאה תחגוג עירנו 120 – לכן יש למה לצפות לתערוכה בשנה הבאה! תודה רבה לצוות בית ספיר ותודה מיוחדת לכל השגרירים שהצטרפו אלינו לערב היצירתי הזה".

לאחר קבלת הפנים, האזנה לקטעים המוסיקליים שניגנו שלשת תלמידי הקונסרבטוריון על הבסון, ושמיעת ברכות ראש העיר, של חברת המועצה עדי לוי סקופ ושל נציגי קבוצת האמנים, התפנו קהל האורחים להנות מהכיבוד ושוטטו להנאתם בין יצירות האמנות. התערוכה תהא זמינה לצפייה לציבור עד יום ראשון, ה- 5 ביוני 2022.

תערוכת עולי כפר סבא

תערוכת עולי כפר סבא בבית ספיר