קטגוריה: חדשות כפר סבא

דור העתיד: כפר סבא ארחה את טקס אות הפעיל המצטיין של מחוז חברה ונוער במשרד החינוך

טקס אות הפעיל המצטיין בכפר סבא (צילום: ערן נאור)

דור העתיד

ביום א' אירחה העיר כפר סבא את טקס אות הפעיל המצטיין של מחוז מנהל חברה ונוער במשרד החינוך. "כפר סבא היא עיר קהילתית שבני הנוער שלה הם חוד החנית בהובלת התנדבות ומעורבות חברתית, למעלה מ – 82% מבנות ובני העיר מתנדבים." אמר רפי סער, ראש עיריית כפר סבא, בנאומו.

מסורת הענקת אות 'הפעיל המצטיין' על ידי מינהל חברה ונוער במחוז מרכז מתקיימת מדי שנה. הפעם הטקס מתקיים בעיר כפר סבא ואליו מגיעים מצטיינים מכל רשות, יחד עם המשפחות, חברים ונציגים. הטקס הוא ביטוי לחשיבות הרבה שרואה העיר כמו גם משרד החינוך בעידוד בני הנוער להתנדבות ולמעורבות חברתית במגוון תחומים, בהם חינוך והדרכה, חירום והצלה, פעילות חברתית, תרומה לקהילה ועוד. המתנדבים נבחרו על פי המלצות של אנשי החינוך והמקומות בהם התנדבו, ותוך עמידה בקריטריונים של התנדבות במשך שלוש שנים לפחות, בשני תחומים או יותר.

תומר ויאיר פדר (צילום: ערן נאור)

מטעם העיר כפר סבא נבחרו תומר ויאיר פדר, תלמידי כיתה יא מתיכון "כצנלסון", כפעילים מצטיינים מחוזיים. בחירה זאת מהווה גאווה גדולה ומשקפת את העשייה החינוכית והחברתית הענפה בעיר. תומר ויאיר נבחרו לאחר קיום ועדה בית ספרית ולאחריה ועדה רשותית. מחלקת הנוער של העיר  ליוותה את בני הנוער לכל אורך הדרך.

ראש עיריית כפר סבא, רפי סער: "כפר סבא היא עיר קהילתית שבני הנוער שלה הם חוד החנית בהובלת התנדבות ומעורבות חברתית, למעלה מ – 82% מבנות ובני העיר מתנדבים. בעיר שלנו, אנחנו מעלים על נס את ערכי ההתנדבות משחר הקמתה; בני נוער, צעירות וצעירים, מבוגרים רובם מגלים אחריות, נתינה לזולת, מסירות ואכפתיות. אלו ערכים שמרכיבים חברה מוסרית, שדואגת לכל חבריה, בני האדם, באשר הם. ולכן, העיר שלנו זכתה בקהילה מגובשת, שבה דואגים, תומכים, מחבקים את כל תושביה.  אני מברך את כל בני הנוער שנבחרו לפעילים מצטיינים. מאחל למצטיינות והמצטיינים שימשיכו לייצג את הרוח היפה של בני הנוער המצוינים והמדהימים, אני רואה עתיד טוב יותר, בזכותכם. מי ייתן ותרבו להתנדב בסביבתכם, ותביאו את רוח הנתינה לכל מקום אליו תלכו. כך יוצרים עולם טוב יותר."

חבר המועצה אמיר קולמן, מחזיק תיק חברה וקהילה בעירייה: "כל הכבוד לתומר ויאיר פדר, תלמידי כיתה יא מתיכון כצנלסון, שנבחרו כפעילים מצטיינים מחוזיים מטעם העיר כפר סבא, בין 26 בני נוער מצטיינים בטקס פעילי המחוז המצטיינים של מינהל חברה ונוער. גאווה גדולה שמשקפת את העשייה החינוכית והחברתית הענפה בעיר. תודה לבני ובנות הנוער שלנו, שעוסקים בעשייה יומיומית כדי להפוך את העולם שלנו לטוב יותר. תודה לראש העיר רפי סער על השותפות בקידום הנוער בעיר, למנהלת אגף קהילה וחברה מירב הלפמן ,למנהלת מח' הנוער חוה הייטי-אלל, ולכל צוות מחלקת הנוער שעובד ללא לאות למען הנוער ".