קטגוריה: חדשות כפר סבא

תרגיל יחידת החילוץ העירונית יצא לדרך

יחידת החילוץ העירונית במהלך התרגיל (צילום: דוברות העירייה)

שבוע שעבר ערכה יחידת החילוץ העירונית בכפר סבא תרגיל גדול לדימוי חילוץ לכודים באתרי הרס.

התרגיל נערך במחנה פיקוד העורף בזיקים ובו לקחו חלק כ- 120 מתנדבי היחידה על כל שלוחותיה:מחלצי היחידה,חפ"ק יחידת החילוץ,חפ"ק מודיעין אוכלוסיה,יחידת הרפואה ויחידת הרחפנים העירונית. בנוסף ליוו את התרגיל נפ"ת שרון של פקע"ר ומדריכי פיקוד העורף.

על יחידת החילוץ פיקד איציק דולוייה שדאג לאימונים מקדימים, להכנות ולביצוע התרגיל בשטח.
בפעם הראשונה תורגל חפ"ק החילוץ בפריסה מלאה וחפק מודיעין האוכלוסיה שהינו בין הבודדים בארץ שקיים ולוקח חלק פעיל.
למרות החום הכבד הראו כול המשתתפים רמת מקצועיות ראויה לציון וזכו לשבחים גם מהצבא.

תרגיל זה הוא נדבך מרכזי למוכנות יחידות המתנדבים בעיר לבצע את ייעודם והכוונה להמשיך ולהגדיל את היחידה בעוד מתנדבים ולרכוש עבורה עוד ציוד חילוץ שנחוץ לעיר.
לציין שכול המשתתפים התנדבו להגיע ולקחו חלק ממקום עבודתם ועל כך הערכה רבה.

יחידת החילוץ העירונית בתרגיל

חפ"ק יחידת החילוץ העירונית בתרגיל