קטגוריה: חדשות כפר סבא

במסגרת חזון ראש העיר רפי סער לקידום נשים - נפתח קורס הכשרת דירקטוריות ה-8

כוח נשי

במסגרת החזון של ראש עיריית כפר סבא, רפי סער, לקידום נשים והשתלבותן במוקדי השפעה, נפתח קורס הכשרת דירקטוריות השמיני.

משתתפות במחזור 6 להכשרת דירקטוריות (צילום: חלי פרידמן)

עיריית כפר סבא ו"יהל"- הקתדרה ללימודי נשים בכירות, חברו יחד על מנת להעניק לנשות העיר כפר סבא תוכנית לימודים ייחודים ובעלת מונטין, המשלבת ידע והזדמנות להשתלב במוקדי השפעה.

קורס הכשרת דירקטוריות, שמתקיים בפעם השמינית, בהובלת יועצת ראה״ע למעמד הנשים ומועצת הנשים יפתח ב- 13/9/2022 והוא מיועד לנשים אקדמאיות ובכירות. במסגרת הקורס יתקיימו לימודי בוטיק איכותיים עם מרצים ומרצות אקדמיים ומקצועיים בתחומם. כמו כן המשתתפות יקבלו ליווי אקדמי ואישי לכל אורך הקורס. הקורס יתן לנשים הזדמנות להשתלב במוקדי השפעה הלכה למעשה, וחברות במעגלי חיים חדשים.

המסיימות שיעמדו בדרישות הקורס יקבלו תעודת "בוגרת קורס דירקטוריות" והכוונה וליווי מקצועי בדרך להגשת מועמדות לדירקטוריון. מתוך הדירקטוריות שסיימו את הקורס שובצו כבר 11 נשים בחברות וגופים עירוניים בכפר סבא ומחוצה לה.

הקורס הייחודי שמתקיים בהצלחה גדולה כבר שנים הוא ביטוי נוסף למחויבות העמוקה של העירייה להרחבת השוויון המגדרי בתחום המקצועי ובכלל, וליצירת הזדמנויות לשילוב נשים בעמדות הובלה וניהול.

כמו כן, נשים הנמצאות בעמדת קבלת החלטות, הן המפתח להשפעה חיובית, הצלחה כלכלית ומצויינות כידוע, גדלה בהלימה ככל שיש שוויון בין גברים לנשים בדרגי הניהול וההשפעה.

לבוגרות הקורס תעמוד הזכות להשתתף ולהוביל עשייה חברתית וקהילתית פורצת דרך במסגרת "אבירות השולחן העגול" לצד ראש העיר, רפי סער, אשר מוביל את הפרויקט: "אני מאמין בכוחן של נשים לחולל שינוי בחברה ומתרגש שקורס זה, המהווה אבן דרך חשובה בהגשמת החזון העירוני, מתקיים כבר פעם שמינית. אנחנו בעיר כפר סבא מקדמים ייצוג שוויני לנשים בעמדות השפעה בכירות ובשולחן מקבלי ההחלטות ואני בטוח שנשים אלה, ועוד רבות וטובות, יביאו לשינוי בחברה הישראלית."

תושבות העיר מוזמנות להשתתף בקורס ולהוביל עשייה חברתית וקהילתית פורצת דרך, לקבל כלים להשתלבות במוקדי השפעה וקבלת החלטות ולקדם ייצוג שוויוני לנשים בעמדות בכירות.

למעבר לכל הפרטים והרשמה לקורס דירקטוריות

(צילום: חלי פרידמן)